Setari Cookie-uri

Un spadelicios

Sa inceapa rasfatul! Ciocolata si cafea peste tot Amatorii acestor delicii vor fi incantati sa afle ca de curand lantul hotelier Four Seasons a inaugurat in hotelul din Doha, capitala Quatarului, un spa de ciocolata. Da, ati inteles binede ciocolata. Oficialii hotelului au declarat ca neobistnuitul duo, ciocolata-cafea, are proprietati revigorante, atat pentru corp cat si pentru minte, si de aceea au ales sa-l foloseasca cu scopul de relaxare.

Industria hoteliera de lux continua sa ne surprinda. Pentru a satisface pana si cele mai soficticate cereri, proprietarii hotelurilor recurg la cele mai ingenioase metode de a atrage consumatorii de lux. Daca pana acum cea mai raspandita tendinta era aceea a hotelurilor purtand marca unor celebre case de moda precum Armani, Versace sau Bvlgari, in prezent se pare ca turistii de lux au prins gustul tratamentelor corporale.

In consecinta, spa-urile din cadrul hotelurilor incep sa isi diversifice tipurile de servicii. Acest lucru nu poate decat sa-i bucure pe cei care sunt amatori de experiente indedite. O vizita la un spa de ciocolata poate avea efecte benefice atat asupra corpului cat si a mintii. Aveti totusi grija cata ciocolata consumati; kilogramele in plus pandesc la orice colt, chiar si intr-un spa de lux…

Articol preluat e pe YourMoney

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.