Republica Dominicana - tara cantecului si a cocotierilor

Republica Dominicana - tara cantecului si a cocotierilor

Situata in nordul Arhipeleagului Caraibelor, Republica Dominicana este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta ale momentului. Exotica 100%, cu puternice accente coloniale, cu plaje albe si o mare de culoarea turcoazului, Republica Dominicana este o destinatie pentru toate gusturiledar nu si pentru toate buzunarele.

Situata in nordul Arhipeleagului Caraibelor, Republica Dominicana este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta ale momentului. Exotica 100%, cu puternice accente coloniale, cu plaje albe si o mare de culoarea turcoazului, Republica Dominicana este o destinatie pentru toate gusturile…dar nu si pentru toate buzunarele.

Republica Dominicana, fosta colonie spaniola, este situata in Arhipeleagul Antilelor Mari, in nordul Marii Caraibelor, la vest de Puerto Rico si la est de Cuba. Din punct de vedere turistic, aceasta tara se afla in topul destinatiilor din Caraibe datorita capitalei sale – Santo Domingo care nu poate concura ca frumusete si farmec decat cu Havana – capitala Cubei, gratie plajelor sale ireale, arhitecturii coloniale si opulentei din segmentul turistic.

Opulenta si luxul ca strategii turistice

Cu greu veti gasi oferte pentru aceasta destinatie sub trei, patru sau cinci stele. Cum din toata “afacarea” cel mai scump “produs” este biletul de avion, cazarea in hoteluri de patru sau cinci stele este in mod clar recomandata. Republica Dominicana, ofera din punct de vedere turistic, tot ce va puteti sau nu imagina – mai ales in materie de lux. Sistemul all inclusive este mult mai bine aplicat decat pe continentul european. Practic, un sejur aici are toate sansele sa devina cea mai frumoasa vacanta din viata voastra. Majoritatea complexelor hoteliere s-au dezvoltat cu un puternic accent colonial, care sa aminteasca de perioada in care Republica Dominicana facea parte din siragul de “perle” controlate de Spania. Astfel, pornind de la arhitectura si terminand cu imbracamintea personalului hotelier, totul sta sub semnul secolelor trecute. Hotelurile ofera insa, din punct de vedere al serviciilor, tot ceea ce poti visa.

De la sporturi de apa (toate cele care s-au inventat pana in prezent) pana la servicii sau programe de fitness, de la mancaruri traditionale sau produse din bucataria internationala, pana la baruri deschise 20 de ore pe zi – produsele, serviciile si facilitatile hotelurilor de lux din cele mai importante statiuni ale tarii, respecta cele mai inalte standarde ale calitatii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri