Setari Cookie-uri

Paradisul pe pamant: Insulele Seychelles

Daca esti in cautarea paradisului pe pamant atunci am pentru tine locatia mult visata. Insulele Seychelles. Departe de lume, de agitatia oraselor mari, arhipelagul, acest taram virgin, pentru ca este populat doar de 200 de ani, te va fermeca cu peisajele mirifice.

Daca esti in cautarea paradisului pe pamant atunci am pentru tine locatia mult visata. Insulele Seychelles. Departe de lume, de agitatia oraselor mari, arhipelagul, acest taram virgin, pentru ca este populat doar de 200 de ani, te va fermeca cu peisajele mirifice.

Ai de ales intre insulele mai cunoscute: Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches, dar iti garantez ca oriunde ai merge, garantat vei avea un concediu perfect!

Gradina Edenului, cum mai sunt numite insulele, se scalda in apele Oceanului Indian, iar limba oficiala a republicii este franceza. Nu iti face griji daca nu stii franceza, pentru ca vei comunica foarte bine si in limba engleza.

Dar sa trecem la lucruri mai interesante. Sunt sigura ca iti trece prin cap intrebarea “Cand e bine sa merg acolo?” Ei bine, raspunsul este: tot timpul anului. Climatul tropical iti permite sa te bucuri de caldura si soare tot timpul anului.

Citește și:

Insa trebuie sa stii din octombrie pana in martie bate un vant mai puternic, dar nu cred ca te poate impiedica sa te bucuri de soare si valuri. Ba chiar va face mai interesanta navigarea pe mare. Sa tii cont ca in lunile aprilie-mai si octombrie-noiembrie temperatura marii atinge si 29 de grade Celsius si vizibilitatea in apa este “ridicata” la adancimi de peste 30 de metri.

Si nu trebuie sa ratezi festivalul subacvatic de film si imagine SUBIOS, care iti va oferi ocazia sa vizionezi pelicule fantastice din lumea marina. Un alt eveniment la fel de important este “Festivalul Creol”. Se tine in luna martie a fiecarui an si poti lua parte la sarbatorirea traditiilor si obiceiurilor mostenite de … 200 de ani.

Nu sunt suficiente aceste motive ca sa conving, dar nu am terminat. Agentiile de turism iti ofera tur de o zi pe Mahe, excursie de o zi cu vaporul pe Insulele La Digue si Praslin, dar si o excursie inedita cu catamaranul in jurul insulei Mahe sau al oricarei alte insule.

Citește și:

O alta excursie interesanta ar fi la Parcul National Vallée-de-Mai unde vei vedea cea mai mare nuca de cocos din lume, Coco de Mer, despre care apropos, va pot spune ca este interzisa scoaterea ei din tara. Nu vrei sa risti sa fii acuzat de contrabanda, nu?

Daca mergi in Arhipelagul Seychelles nu trebuie sa ratezi o excursie pe Insula Bird, unde traiesc testoase uriase si pasari cu pene multicolore. E bine de stiut ca aceste excursii se platesc si au costuri intre 40 euro si 140 euro de persoana.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.