Setari Cookie-uri

Paradisul pe pamant: Insulele Seychelles

Daca esti in cautarea paradisului pe pamant atunci am pentru tine locatia mult visata. Insulele Seychelles. Departe de lume, de agitatia oraselor mari, arhipelagul, acest taram virgin, pentru ca este populat doar de 200 de ani, te va fermeca cu peisajele mirifice.

Ca sa ajungi in Seychelles ai nevoie de viza pe care o obtii la intrarea pe aeroportul capitalei Victoria, cu conditia ca pasaportul tau sa mai fie valabil cel putin 6 luni.

Un alt detaliu de care trebuie sa tii neaparat cont este ca in restaurant si taxi nu se obisnuieste sa lasi bacsis, insa in hotel da. Nu uita acest lucru, doar nu vrei sa te trezesti ca nu ti mai gasesc bagajele!

Uite asa am ajuns si la ultimul lucru pe care vreau sa vi-l spun. Nu, nu am pastrat ce-I mai bun pentru final. Din contra. Din pacate, preturile sunt cam piperate pentru buzunarele noastre. Un sejur in conditii bunicele, incepe de la 500 euro de persoana, intr-un hotel de 3 ***, la care se adauga 300 euro biletul de avion, tot pretul pentru o persoana. Daca esti un caz mai fericit si iti permiti sa arunci mii de euro pe concediu, atunci iti vei permite sa platesti 1500 euro de persoana pentru un sejur la un hotel de 5 *****, pret in care este inclus si biletul de avion la I class.

Citește și:

Asa ca va urez vacanta placuta si.. nu uitati sa aduceti poze!

Sursa: Grace.ro

Citeste mai multe articole pe Grace.ro

Inele extravagante pentru logodna

Nunta... la distanta

Aforisme amuzante despre casatorie

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.