Setari Cookie-uri

MADEIRA, paradisul exotic portughez

Facand parte dintr-un grup de insule portugheze din Atlantic, Madeira va surprinde prin terasele de un verde izbitor, ce coboara in trepte spre ocean. Peisajul se schimba, de la stanci abupte la serpentine inguste si cascade, de la pesteri vulcanice si sate pitoresti pana la peisaje care iti taie rasuflarea si plaje udate de ape limpezi. Nu degeaba i se spune insulei "Gradina plutitoare din Atlantic".

Madeira Magic - Cunoscut drept "Oraselul Copiilor", Madeira Magic este un alt punct turistic in Funchal unde va puteti distra de minune alaturi de familia dvs.

Saniile Monte - In Madeira veti gasi o forma speciala de transport - "Sania Monte", facuta din nuiele! Este o experienta care nu trebuie ratata!!

Plimbari cu telecabina - Daca vizitati orasul Funchal puteti face o plimbare cu telecabina, o excursie de o jumatate de zi deasupra pantelor luxuriante in partea de sud a insulei si sa va bucurati de privelisti fermecatoare, care va taie respiratia.

Plimbari cu elicopterul - Daca va puteti permite, va recomandam o plimbare cu elicopterul pentru a intelege cat de mare este arhipeleagul si pentru a observa cat mai bine contrastul intre zonele de coasta si cele din interiorul insulelor, pentru a vedea vaile si mmuntii si diversitatea naturala a celor doua insule!

Sarbatorile de iarna in Madeira (26 noiembrie 2010 - 06 ianuarie 2011)

Traditiile de Craciun sunt inradacinate adanc in obiceiurile celor din Madeira si sunt sarbatorite impreuna cu cele de Anul nou intr-un program variat de evenimente culturale, artistice si folk. Incep in noiembrie, cand se aprind luminile in centrul orasului Funchal, si tin toata luna decembrie.
La mijlocul lui noiembrie, incep pregatirile pentru a face din Funchal un adevarat leagan al Craciunului, in marime naturala. Strazile sunt decorate cu lumini de toate culorile si marimile, cu desene care aduc aminte de insula si de sezonul sarbatorilor.

In decembrie, pietele sunt impodobite cu flori. Steaua Craciunului, orhidee – toate umplu strazile orasului de lumina. Apoi, colindele de Craciun care se aud pe strazi confera o atmosfera magica si idilica.

Strazile se umplu cu oameni plini de veselie. Unii dintre ei sunt aici pentru shoppingul de Craciun, iar altii sunt aici doar pentru a se bucura de atmosfera zilelor care preced festivitatile.

Exista si evenimente culturale, cum ar fi concerte si expozitii despre sezon si arhipelag. Iar zumzetul nu se potoleste dupa Craciun, pentru ca ultima zi a anului trebuie sa fie una memorabila, petrecerea sfarsindu-se abia in a ianuarie.

Desi Madeira este un paradis exotic, va oferim o oferta foarte avantajoasa pentru luna Noiembrie:

PERIOADA 03.11.10-11.11.10
PLECARE DIN BUCURESTI

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.