Setari Cookie-uri

Vacante de Vedeta

Filme sau carti binecunoscute, staruri din show business sau personaje mai mult sau mai putin mondene isi transfera din celebritate locatiilor in care sunt filmate, fotografiate sau vazute, la fel cum anumite locatii celebre pot sa transfere din propria legenda si celebritate filmului si echipei de actori pe care o gazduiesc.

Cand ajungi la ROMA, nu ai cum sa ratezi o vizita la Colosseum. Fie ca ai citit despre el la orele de istorie, in revistele de turism, pe internet sau in toate acestea, fie ca vestita arena romana te duce cu gandul la proaspat deschisa National Arena, la Gladiatorul cu Russell Crowe sau la scenele istorice pe care ti le-ai imaginat de atatea ori.

Iti poti dori sa vizitezi Tunisia pentru a descoperi ruinele Cartaginei si locuintele sapate in stanca de trogloditi in Matmata, sau poate vrei sa descoperi locurile in care s-a filmat primul film din seria Razboiul Stelelor. Ori, de ce nu, locurile in care a fost filmata telenovela romaneasca Regina.

Poti sa visezi sa ajungi in India pe urmele lui Mahtma Ghandi sau ale lui Phileas Fogg din "Ocolul Pamantului in 80 de zile" al lui Jules Verne. Sau poti sa iti doresti sa vezi cu ochii tai locurile si oamenii din Slumdog Millionaire ori, de ce nu, cele din filmele indiene care ti-au marcat copilaria.

Poti sa iti doresti sa ajungi in Mauritius sau Dubai, pentru ca ai vazut imagini superbe de acolo sau te poti lasa convins de faptul ca o serie de vedete din Romania sau celebritati internationale au ales sa-si petreaca vacanta acolo.

In Grecia, spre exemplu in Creta, poti alege sa stai intr-un hotel de 2-3 stele in Hersonissos, un oras statiune cosmopolit, si ca regim de masa te poti limita la micul dejun, special pentru a nu sta in hotel in timpul zilei tocmai din dorinta de a explora si descoperi cat mai multe locuri noi pe insula lui Zeus.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.