Setari Cookie-uri

Vacante de Vedeta

Filme sau carti binecunoscute, staruri din show business sau personaje mai mult sau mai putin mondene isi transfera din celebritate locatiilor in care sunt filmate, fotografiate sau vazute, la fel cum anumite locatii celebre pot sa transfere din propria legenda si celebritate filmului si echipei de actori pe care o gazduiesc.

Insa, dintr-o alta perspectiva, fie ca mergi in Luna de Miere sau nu, poti sa iti doresti sa ajungi si tu la luxosul Elounda Beach, unde si-au petrecut luna de miere Cristi si Adelina Chivu.

La fel cum poti sa visezi demult la o vacanta exotica in Republica Dominicana sau, la fel de posibil, poate acesta destinatia ti-a "atras atentia" abia dupa ce Adrian Mutu s-a casatorit cu Consuelo.

Poti sa iti doresti si tu sa ajungi in Malibu, acolo unde isi petrece o parte din vacanta Familia Beckham, sau poti sa te ghidezi dupa vedete autohtone.

Si fara discutie, cele mai mediatizate vedete din Romania au fost si raman Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu.

Relatia acesteia cu cea mai mediatizata vedeta masculina din Romania, Catalin Botezatu, despartirea de acesta si presupusa sa relatie cu dinamovistul Cristea au propulsat-o pe Bianca aproape in fiecare zi a anului trecut in paginile revistelor mondene si de scandal din Romania.

Si pentru ca discutam despre calatorii si destinatii de vacanta, sa revenim la ceea ce ne intereseaza in mod concret: locatiile speciale si spectaculoase in care s-au filmat si se desfasoara emisiunea Burlacita.

Antalya - Paradisul pe Pamant

"Cireasa de pe tort", destinatia vedeta a emisiunii ‘Burlacita’, nu este in Romania. Incepand cu episodul 3 difuzat pe 21 iulie, Catalin Botezatu, Burlacita Bianca Dragusanu si "pretendentii" la inima acesteia, s-au mutat cu intreaga echipa de productie si au filmat intr-o statiune luxoasa, intr-un resort spectaculos, in care, fie ca urmarim sau nu acesta emisiune, ne-am dori si noi sa ajungem.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.