Setari Cookie-uri

Vacante de Vedeta

Filme sau carti binecunoscute, staruri din show business sau personaje mai mult sau mai putin mondene isi transfera din celebritate locatiilor in care sunt filmate, fotografiate sau vazute, la fel cum anumite locatii celebre pot sa transfere din propria legenda si celebritate filmului si echipei de actori pe care o gazduiesc.

Imbietoare, luxurianta si generos scaldata in razele soarelui, Turcia este fara doar si poate un veritabil Paradis Estival. Pe malul Mediteranei, in zona Antalya, se remarca o statiune exclusivista: fabulosul Belek - cu hotelurile sale de lux, in care rasfatul este desavarsit. Una dintre cele mai ravnite si romantice destinatii de vacanta, Belek-ul din Antalya, s-a dovedit perfect pentru planurile producatorilor emisiunii de care vorbim.

Si acolo unde se bucura de vacanta cele mai mediatizate vedete din Romania, meritati si voi o Vacanta! Pana la urma, cu totii, Botezatu, Dragusanu si orice alta vedeta din showbiz, este unde a ajuns numai datorita voua. Datorita celor care ii urmaresc si care le cumpara intr-un fel sau altul produsele si serviciile. Si daca voi sunteti cei care i-ati dus acolo si cei fara de care nici o vedeta nu ar mai ramane vedeta, nu ar fi frumos sa va bucurati si voi, fie macar pentru o saptamana, de aceleasi servicii si conditii de lux?!

Daca ati urmarit emisiunea respectiva sau daca doar ati vazut numai cateva cadre zappand intre programe, daca ati auzit pe cineva vorbind despre asta sau daca pur si simplu ati fi curiosi sa stiti unde s-a filmat Burlacita cu Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu, iata, nu va mai tinem in suspans: este vorba de LETOONIA GOLF RESORT 5*.

Construit in anul 1997, Letoonia Golf Resort, este situat la 35 de km de Aeroportul din Antalya si la circa 40 km de oras. Pozitionat strategic pe malul marii Letoonia are o suprafata totala de 75.000 m2, prin care trece un rau natural.

Hotelul este alcatuit dintr-o Cladire Principala cu 7 nivele, cladirea Garden Block cu 4 nivele, 6 cladiri Bungalow-uri cu 2 nivele si 14 cladiri Bungalow cu 3 nivele. Toate acestea au fost renovate in 2009.
Letoonia Golf Resort este unul dintre primele Hoteluri care au contribuit la consacrarea Belek-ului drept una dintre cele mai luxoase, cautate si apreciate statiuni de pe Riviera Turceasca a Mediteranei si nu numai. Dupa cum o sugereaza si denumirea hotelului, Belekul este un adevarat Paradis al pasionatilor de Golf, fie ei profesionisti sau amatori. Aici gasiti terennuri de golf excelente, multe dintre acestea capabile sa gazduiasca turnee internationale de top. Belekul este o zona verde, o adevarata oaza de vegetatie intr-o zona oarecum arida, intre Muntii Taurus si Mediterana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.