Setari Cookie-uri

Cruise Party Romanesc MSC Divina

Ofertele de Croaziere au patruns de ani buni si pe piata din Romania si pentru ca tot mai multi romani au descoperit avantajele acestui tip de turism, ne-am gandit sa organizam o Petrecere Romaneasca la bordului celui mai nou Vas de Croaziera din lantul MSC.

Pana nu demult Croazierele erau un produs turistic de lux! In 2012, avem o veste excelenta: o Croaziera devine o vacanta accesibila tuturor buzunarelor.

Ofertele de Croaziere au patruns de ani buni si pe piata din Romania si pentru ca tot mai multi romani au descoperit avantajele acestui tip de turism, ne-am gandit sa organizam o Petrecere Romaneasca la bordului celui mai nou Vas de Croaziera din lantul MSC. Pe langa acest Cruise Party romanesc, va propunem cateva oferte noi, cu tarife si conditii speciale, pachete cu transportul cu avionul inclus, pana si de la portul de imbarcare.

In cele ce urmeaza veti descoperii 3 oferte speciale, gandite pentru a va oferi sansa sa petreceti clipe magice, de neuitat, la bordul unei nave de Croaziera de Lux:

Cruise Party MSC Divina
Italia - Malta - Croatia (plecare 28 mai 2012)
de la 370 euro (sejur / persoana)


In 2012 lansam un nou eveniment special pentru turistii romani: CRUISE PARTY !

Prin acest proiect va propunem:
- sa parcurgem impreuna itinerariul inaugural al vasului de croaziera MSC Divina****+ ce va fi botezat de Sophia Loren in luna Mai
- cazare 5 nopti in perioada 28.05-2.06.12 in cabine 4****+ la standarde MSC
- masa in regim de pensiune completa + gustari + bauturi racoritoare la mesele principale
- participare la activitatile de pe vas + concert surpriza si Party cu Open Bar

Detalii Cruise Party 28 Mai - 2 Iunie 2012:
Va invitam sa petreceti la superlativ vacanta Dumneavoastra la bordul incantatorului vas de croaziera MSC Divina (****+), o adevarata statiune plutitoare, in care veti avea ocazia sa va bucurati in fiecare zi de vizitarea altor locuri si orase exotice, in vreme ce bagajele le despachetati o singura data !

CROAZIERA nu este nici sejur nici circuit, este cate putin din fiecare! Un produs turistic cu totul special, care combina in mod echilibrat relaxarea cu vizitele si vacanta activa, unde distractia intra garantat in pretul biletului!

Este si o ocazie de a va rasfata in luxul si eleganta de la bordul vaselor, fiindca in croaziere nimic nu pare sa-ti lipseasca. Pe puntea vasului va asteapta piscine, restaurante, baruri, discoteci, spectacole, cazinouri, jacuzzi, sali de fitness, saloane de coafor, magazine, terenuri de joaca etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.