Setari Cookie-uri

Cruise Party Romanesc MSC Divina

Ofertele de Croaziere au patruns de ani buni si pe piata din Romania si pentru ca tot mai multi romani au descoperit avantajele acestui tip de turism, ne-am gandit sa organizam o Petrecere Romaneasca la bordului celui mai nou Vas de Croaziera din lantul MSC.

Cu ocazia Cruise Party-ului romanesc, pe vas se vor organiza cateva concerte surpriza! Iar in Cazino crupierii vor pregati jetoanele la mesele de joc pentru Turneul de Poker, unde cei pasionati vor avea sansa sa traiasca emotiile invingatorului. In saloane elegante se va asculta muzica iar in discoteci se va dansa… pana la epuizare.

Despre MSC Divina ****+ :
vas de croaziera Experienta glamour in confort high-tech! MSC Divina, numita in onoarea legendei ecranului - "nasa" Sophia Loren, va fi botezata in Marsilia mai 2012. Modelata dupa cele doua nave surori, MSC Splendida si MSC Fantasia, Divina are unele imbunatatiri remarcabile. ‘Infinity Pool’ aflata la pupa navei, cu "zona de plaja", ofera o priveliste unica daca veti dori sa vedeti apusul de soare. Iar daca calatoriti la MSC Club Yacht CSM, va puteti relaxa in Lounge-ul Sail Top. Bucurati-va de spa, clubul sportiv, centrul comercial si de divertisment sau faceti o plimbare linistita romantica sub stele. Suna prea frumos sa fie adevarat? Iata care este traseul pe care vi-l propunem:

Itinerariu :
Ziua 1: Roma (Civitavecchia), Italia
Ziua 2: Messina, Sicilia, Italia
Ziua 3: Valletta, Malta
Ziua 4: Pe mare
Ziua 5: Dubrovnik, Croatia
Ziua 6: Venetia, Italia

SERVICII INCLUSE:
- cazare pe nava in cabina aleasa (acestea detin cabina de dus si WC, aer conditionat, telefon, seif, uscator de par, TV- fiecare cabina are steward);
- 3 mese in restaurantele principale la restaurantele de tip bufet
- gustari intre mese
- taxele portuare
- suc, gheata, cafea, lapte, ceai si apa (de la dozatoarele din bufetele de pe vas in restaurantele de tip bufet - apa nu este imbuteliata)
- accesul la terenul de Basket/Volei
- accesul gratuit la puntile exterioare, la piscine cu scaune pentru plaja si prosoape de plaja;
- acesul la biblioteca
- accesul in toate barurile, lounge-urile si cluburile vasului
- accesul la toate spectacolele de pe vas
- accesul gratuit la sala de gimnastica, la piscine, jacuzzi, la pista in aer liber pentru jogging;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.