Setari Cookie-uri

Cea mai dorita destinatie pentru Revelion

Cei mai multi turisti romani au optat si in acest an pentru pachetele externe. Una dintre cele mai vandute destinatii ale momentului este Egiptul, care reuseste sa imbine perfect preturile bune cu exoticul destinatiei si cu o calitate a serviciilor mai mult decat satisfacatoare. In topul celor mai cerute destinatii pentru sarbatorile de Iarna se afla si Turcia, Grecia sau Austria, dar conform estimarilor, Egiptul a reusit si in acest an sa convinga mai multi romani. Care sunt motivele?

Este probabil cea mai renumita statiune a Egiptului. Se afla la 500 de kilometri de Cairo, pe malul acoperit cu nisip fin al Marii extrem de sarate si nu chiar Rosii. De fapt, denumirea de Marea Rosie provine de la recifurile de corali extrem de apreciate de iubitorii de scuba. Hurghada este si unul dintre cele mai mari centre hoteliere ale Egiptului. Majoritatea acestora sunt situate pe plaja, au curti si gradini imense, dotate cu parcuri de distractii, terenuri de sport, restaurante, centre spa, discoteci, piscine, magazine si multe altele. Hotelurile din Egipt sunt de fapt locuri special create astfel incat turistul sa nu fie nevoit sa iasa in afara complexului hotelier pentru a gasi ceea ce cauta. Atractia principala a Hurghadei o reprezinta sporturile acvatice, luxul hotelurile de 3, 4, si 5 stele, posibilitate nelimitata de targuiala in bazarurile din sau din afara hotelurilor precum si masajele cu adevarat profesioniste pe care le puteti gasi in orice centru spa. Costul unui revelion in Hurghada variaza in functie de numarul de stele pe care il preferati precum si de regimul pe care il alegeti: all inclusive, cu pensiune completa sau doar cu micul dejun inclus. Un exemplu de pachet turistic pentru Revelion in Hurhada mai jos.
Click aici!


El Gouna

Este supranumita “mica Venetie a Egiptului” datorita numeroaselor golfuri si insulite cu care se mandreste. Se afla la doar cateva minute de mers cu masina de Hurghada si este in intregime o statiune turistice fiind prea putin populata de localnici. El Gouna se mandreste cu o baza hoteliera diversa cu singurul cazino de pe intregul litoral egiptean si cu un teren de golf de marimi impresionante. Statiunea este construita pe 10 kilometri de plaja si are o arhitectura unica, extrem de moderna si foarte romantica. Una dintre multele oferte de Revelion pentru aceasta destinatie mai jos.
Click aici!


Sharm el Sheikh
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.