Setari Cookie-uri

Cea mai dorita destinatie pentru Revelion

Cei mai multi turisti romani au optat si in acest an pentru pachetele externe. Una dintre cele mai vandute destinatii ale momentului este Egiptul, care reuseste sa imbine perfect preturile bune cu exoticul destinatiei si cu o calitate a serviciilor mai mult decat satisfacatoare. In topul celor mai cerute destinatii pentru sarbatorile de Iarna se afla si Turcia, Grecia sau Austria, dar conform estimarilor, Egiptul a reusit si in acest an sa convinga mai multi romani. Care sunt motivele?

Se afla de cealalta parte a Golfului Suez in punctul terminus al peninsulei Sinai. Este cea mai frumoasa statiune a zonei si se bucura de un renume international datorita recifurilor de corali absolut fascinanti. Se spune ca orice turist impatimit al sporturilor subacvatice trebuie sa vina aici. Mica statiune ofera toate facilitatile pentru petrecerea unei vacante perfecte. Cadrul natural este fermecator datorita plajelor line care sunt intretaiate de golfuri cu faleze abrupte. Pentru un Revelion, cu titlu informativ, mai jos.
Click aici!

Recomandari:
In cazul unui sejur intruna dintre statiunile de la malul Marii Rosii este recomandata achizitionarea unui pachet all-inclusive, mai ales ca diferenta de pret nu este foarte mare. Avantejele unui all-inclusive nu sunt deloc de neglijat. Veti primi o bratara colorata si veti putea consuma orice, la orice ora fara a plati nimic in plus. Exceptie fac, la unele hoteluri, bauturile alcoolice de provenienta straina.
In cazul in care apelati la serviciile unei agentii de turism, incercati sa faceti si niste plimbari pe cont propriu. La receptie veti gasi mereu numere de telefon pentru taxi, iar un contact direct cu civilizatia egipteana, fie ea si cea dintr-un bazar, se poate transforma intr-o experienta foarte placuta. Nu uitati regula de aur a tuturor statelor arabe: negociati, negociati, negociati.
Daca sunteti femeie, Egiptul este destinatia perfecta. Va veti simti admirata in fiecare moment. Nu uitati insa ca de multe ori coplimentele sunt si o strategie perfecta in marketing...


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.