Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Aceasta insula, care a devenit una dintre cele mai populare destinatii ale deceniului, se afla intre trei continente - Asia, Africa si Europa dar si la confluenta unor civilizatii total diferite. Daca adaugati o istorie captivanta ce cuprinde stapaniri ale egiptenilor, persilor, romanilor, bizantinilor, cruciatilor si englezilor, precum si un cadru natural superb aveti un produs turistic perfect. Cipru, este de asemenea vestit pentru o clima deosebit de blanda - peste 90% din zilele anului sunt insorite. Iata, prin urmare, o destinatie recomandata pentru toate anotimpurile.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Cipru este a treia insula ca marime din Marea Mediterana dupa Sicilia si Sardinia. Impartita intre turci si greci, aceasta insula cu o populatie de aproape 1 milion de locuitori reprezinta una dintre cele mai populare, exotice si interesante destinatii de vacanta ale Europei. Cu un relief ametitor si contrastant, care combina plajele senine si albe cu muntii inalti si stancosi, Ciprul este vizitat indeosebi pentru vestigiile isorice, pentru relaxare dar si pentru cumparaturi. Aflata in sudul Turciei si avand ca vecin in Vest, Siria, Insula Afroditei este impartita in doua. In nord ea se afla sub influenta turceasca in timp ce toata partea de sud “apartine” grecilor.

Dintre atractiile Ciprului

Cipru nu este o destinatie interesanta doar pentru plajele ei - care sunt intradevar superbe. Marele atu al acestei insule este istoria - extrem de zbuciumata, dar, care a lasat in urma o multime de vestigii care atrag anual sute de mii de turisti curiosi.

Nicossia este singura capitala a lumii divizata in doua parti - cea adminitrata de Turcia si cea administrata de greci. Aceasta “linie verde” a fost stabilita la initiativa ONU ca o zona libera, demilitarizata. Orasul are o frumusete aparte si se afla in topul destinatiilor obligatorii ale acestei insule. Cunoscut in antichitate sub numele de Ledra, acest loc devine resedinta a regilor Ciprului in anul 1192. Astazi, orasul a devenit un mare centru comercial si reuseste sa socheze prin amestecul de infulente britanice, grecesti, orientale si turcesti.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: