Setari Cookie-uri

Ispitele Amsterdamului

Daca esti turist dornic sa cumperi libertate, atunci nu trebuie sa ceri indicatii. Mirosul puternic de natura emanat de coffee shop-uri il izbeste chiar si pe cel neexperimentat.

Ca un fin admirator al artei mie mi-a placut cel mai mult in muzeul sexului, care nu m-a impresionat la inceput, dar m-a socat, apoi, camera cu camera (desi nu sunt genul care se sperie usor).

Nici muzeul torturii nu se lasa mai prejos. Pe langa diversele aparate destinate torturii, gasesti si poze sau tablouri menite a iti explica procedura. Un fierastrau pentru taiat oameni pe jumatate, clesti pentru taiat sani, tepe pentru tras oamenii pe undeva printre picioare, faimoasa Iron Maiden sau taietoare de capete care de care mai inventive.

Muzeul Heineken este un must pe lista oricarui fin admirator al berii. Ai ocazia de a vedea cum se prepara berea, dar vei avea ocazia sa si degusti bere adevarata. Muzeul clubului Ajax l-am ratat, dar am auzit ca merge a fi vazut.

In caz ca va indragostiti de Amsterdam, puteti cauta prin ziare oferte de munca. Am citit pe undeva ca se cautau barmani, dar nu prea ma incadram, pentru ca se cereau cat mai multe piercing-uri, tatuaje, iar parul albastru era favorizat. Cata discriminare!





Un articol de Mihnea Stefan

Sursa: Yuppy

Alte recomandari:

Cea mai scumpa bere din lume

Castiga invitatii la cinema!

File de istorie: De la frunza la trabuc



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.