Setari Cookie-uri

Zanzibar - secretul Oceanului Indian

Daca cele mai multe dintre paradisurile exotice ale lumii au devenit in ultimii ani tinta a milioane de turisti, Zanzibarul se bucura de o promovare mai mica si deci, de turisti mai putini dar mai fericiti. Arhipeleagul, situat la 35 de kilometri de coasta estica a Africii, reprezinta visul oricarui om indragostit de cadura, mare, nisip, scufundari si soare. Insula condimentelor Zanzibarul este vizitata anual de aproximativ 100.000 de turisti putin in comparatie cu alte destinatii celebre care aduna anual si peste un milion de vizitatori. Si totusi, aceasta caracteristica a arhipeleagului situat in apropierea Ecuadorului, nu aduce decat satisfactie si bucurie. Turistii din intreaga lume sunt fericiti de posibilitatea petrecerii unei vacante mai putin cosmetizate, aproape deloc aglomerate si chiar mai ieftine decat in alte insule similare.

Preturi si accesibilitate

Nu exista o linie aeriana directa care sa faca legatura intre Bucuresti si Tanzania. Puteti incerca insa o legatura cu escala in Frankfurt. Pretul unui bilet Bucuresti – Frankfurt variaza de la 128 la 180 de euro. Mai multe detalii gasiti aici.
De la Frankfurt puteti opta pentru una dintre cele sase companii aeriene care au curse directe catre Zanzibar – in functie de rezervari si preferinte biletul va poate costa intre 500 si 2000 (+) euro de persoana. Mai multe detalii gasiti aici.
O lista a hotelurilor din Zanzibar gasiti aici.

Ai fost in Zanzibar? Spune-ne mai multe! Posteaza mai jos un comentariu si impartaseste cu noi experienta ta!

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.