Setari Cookie-uri

Bulgaria de vara - Unde si cu cat?

Litoralul romanesc pierde si anul acesta, cel putin pe segmentul financiar, in fata principalului concurent de la sud de Dunare. Cu preturi mici si conditii mai bune, bulgarii au pregatit si anul acesta oferta extrem de tentante, special pentru romani. Statiunile litoralului au cunoscut, cel putin in ultimii ani, o dezvoltare enorma. Daca la ora actuala la tarmul romanesc al Marii Negre exista doar trei hoteluri care practica sistemul de all inclusive, in Bulgaria, situatia sta exact pe dos majoritatea hotelurilor avand mai multe optiuni de masa si cazare. Ofertele sunt astfel complete, mai ieftine si mai greu de refuzat. Aceeasi clima, servicii mai bune, preturi mai mici si ideea de extern sunt marile atuuri ale vecinului din sud.

Litoralul romanesc pierde si anul acesta, cel putin pe segmentul financiar, in fata principalului concurent de la sud de Dunare. Cu preturi mici si conditii mai bune, bulgarii au pregatit si anul acesta oferta extrem de tentante, special pentru romani. Statiunile litoralului au cunoscut, cel putin in ultimii ani, o dezvoltare enorma. Daca la ora actuala la tarmul romanesc al Marii Negre exista doar trei hoteluri care practica sistemul de all inclusive, in Bulgaria, situatia sta exact pe dos –majoritatea hotelurilor avand mai multe optiuni de masa si cazare. Ofertele sunt astfel complete, mai ieftine si mai greu de refuzat. Aceeasi clima, servicii mai bune, preturi mai mici si ideea de “extern” sunt marile atuuri ale vecinului din sud.

Bulgaria a pregatit pentru sezonul de vara 2008 oferte extrem de ieftine comparativ cu preturile practicate de hotelierii romani. Astfel, la hoteluri de trei si patru stele, in regim all inclusive, romanii pot gasi cazare si 15 sau 20 de euro pe noapte. Distantele mici fata de principalele statiuni de pe litoralul bulgaresc reprezinta un alt avantaj pentru turismul vecinilor. Iata mai jos cele mai fierbinti puncte turistice ale verii precum si cateva oferte reprezentative pentru “ofensiva bulgara”

Citește și:

Varna – capitala de vara a Bulgariei

Supranumita “cea de-a doua capitala a tarii” Varna ramane un important reper turistic al regiunii. Este cel mai mare oras de coasta al Bulgariei si un important centru comercial, naval si cultural. Cu o populatie de aproximativ 350.000 de locuitori Varna ofera tristilor – in afara de cativa kilometri de plaja si o baza hoteliera impresionanta – si posibilitatea vizitarii catorva obiective turistice importante. Muzeul Naval, Muzeul de Istorie Naturala, Aqvariumul (cea mai mare expozitie de acest fel de organisme vii a Marii Negre), Observatorul Astronomic si Planetarium fiind doar cateva dintre atractii. Preturile nu depasesc media sud-dunareana. Astfel, la un hotel de trei stele situat central, un apartament cu un dormitor va va costa, in luna iunie, 41 de euro pe noapte (fara masa inclusa). Mai multe detalii gasiti aici.

Citește și:

Nessebar

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.