Setari Cookie-uri

Mergem in Bora Bora?

Bora Bora este o insula celebra, despre care s-au scris multe lucruri bune, dar prea putin cunoscuta cu adevarat. Bora Bora inseamna relaxare, lux, exotism si nu in ultimul rand... mister.

Nu ai foarte multe optiuni cand vine vorba de restaurante in Bora Bora, dar trebuie sa stii ca in cele cateva localuri servirea este de exceptie si poti gusta mancaruri exotice acolo unde au luat masa vedete precum Pamela Anderson, Pierce Brosnan, Marlon Brando si Janet Jackson.

Toata aceasta distractie iti scoate din buzunar cateva mii de euro. Drumul cu avionul din Romania pana in Bora Bora dureaza in jur de doua zile si costa aproximativ 2.000 de euro. Nici conditiile de cazare nu se lasa mai prejos. Un sejur de 7 zile pe insula turcoaz, intr-un bungalou pe apa costa cel putin 2.000 de euro.

Chiar daca sumele sunt exorbitante merita macar o data in viata sa pasesti pe acest taram fermecat numit Bora Bora.

Ospitalitatea tahitienilor si unicitatea insulei reprezinta o foarte buna metoda de a elimina stresul acumulat intr-un an in marile metropole ale lumii. Locul este ideal insa si pentru o luna de miere perfecta, avand in vedere ca Bora Bora este recunoscuta drept cel mai frumos si mai romantic loc de pe Pamant.

Citește și:

Autor: Alex Todoran

Sursa: www.yuppy.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.