Setari Cookie-uri

Sardinia - insula Paradis

Considerata la ora actuala o destinatie exotica, de lux, Sardinia se deosebeste de multe alte atractii turistice contemporane prin multitudinea elementelor de atractie si bogatia sa turistica. Recunoscuta de sute de ani ca fiind una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, Sardinia are cateva puncte forte: istoria care determina si o bogatie culturala impresionanta, peisajele absolut sublime, dezvoltarea turistica performanta si specificul traditional care se manifesta prin practicarea unui agroturism modern, capabil sa satisfaca orice pretentie. Pe langa aceste atuuri, aceasta insula a Italiei este locul perfect pentru practicarea sporturilor acvatice, a alpinismului sau a activitatilor de explorare. In mai putine cuvinte, Sardinia este o destiantie perfecta pentru initiati, pentru turistii care simt ca pot cuprinde in vacanta lor mai mult decat in mod obisnuit. A doua insula ca marime a Mediteranei este cu siguranta una dintre cele mai exotice, fascinante dar si bogate atractii turistice ale batranului continent. Asa ca daca inca nu v-ati hotarat ce parte a lumii veti vizita in vara aceasta, Sardinia reprezinta un bun punt de plecare.

Agroturismul este unul dintre cele mai dezvoltate segmente turistice ale zonei. Daca vreti o vacanta cu adevarat deosebita atunci alegeti sa va petreceti sejurul la una dintre multele ferme de pe insula. Intreaga perioada veti fi cazat in casele oamenilor (cabanute, apartamente in vile vechi sau bunaglowuri) si veti manca numai din productia proprie. Bucataria sardiniana este de altfel vestita in intreaga lume – ea are un tipic mediteranean cu multe influente catalane si continentale.

Preturi si oferte

Preturile pentru un sejur in Sardinia nu sunt nici extrem de accesibile dar nici exorbitante. La fel ca si in cazul altor destinatii, costurile variaza mult in functie de perioada si calitatea serviciilor cerute. Astfel, un sejur de sapte zile la un hotel de trei stele va va costa 689 de euro de persoana. Pachetul include transportul cu avionul – cursa charter, micul dejun, transferurile si asistenta turistica. Tariful este insa mult mai mare daca alegeti varianta de cazare la patru sau cinci stele. Astfel, in aceleasi conditii, dar la un hotel de cinci stele, sejurul de sapte zile va va costa aproximativ 2600 de euro. Aici gasiti mai multe detalii despre aceste oferte.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.