Setari Cookie-uri

Djerba, taram de legenda

Acest paradis regasit ce figureaza ca Insula lotofagilor sau a mancatorilor de lotus in epopeea lui Odiseu, Drejba, cea mai mare insula a Africii de Nord, este astazi recunoscuta drept una dintre cele mai seducatoare si mai misterioase destinatii din lume.

Chiar daca Djerba este o destinatie mai putin populara in randul turistilor romani, exotismul insulei si zilele insorite o fac deosebit de atractiva intreaga perioada a anului.

In plus, anul acesta Tunisia este situata in top 5 cele mai cautate destinatii de vacanta din lume.

Oferta turistica Djerba

Un sejur de o saptamana in luna iunie, cu transport aerian direct din Bucuresti (unicul zbor charter de la Bucuresti spre Djerba este pus la dispozitie de Best Reisen), transferuri aeroport – hotel – aeroport, asistenta turistica in limba romana, 7 nopti cazare cu mic dejun si cina la un hotel de 3* incepe de la 349 euro, iar pentru regim all inclusive la hoteluri de 4* pretul este de 429 euro, pentru ambele oferte toate taxele fiind incluse. In plus, tot in aceasta perioada, Best Reisen are o oferta speciala: primul copil de 2-12 ani ce calatoreste insotit de doi adulti, beneficiaza de gratuitatea serviciilor, urmand a fi achitate doar taxele de aeroport.

Citește și:

Un articol de Silvia Nistor

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.