Setari Cookie-uri

Viena in pasi de vals (II)

In Viena gasesti cateva zeci de muzee si nu exagerez catusi de putin. Trebuie doar sa stii ce vrei. Iar daca nu stii atunci ar fi bine sa le combini pentru ca experienta ta la Viena sa fie si ea variata.

Muzeul Militar este un “must see”, chiar si daca talpile sunt ca pernutele dupa ce ai umblat zile intregi prin palate, muzee si colectii de arta. Pur si simplu nu e de lasat pentru data viitoare, ci de venit si data viitoare. Printre atractiile muzeului, in afara de cladirea in sine, sunt exponate specifice din timpul monarhiei habsburgice si mai ales din timpul primului razboi mondial. In acest muzeu se afla atat masina in care a fost impuscat arhiducele Franz Ferdinand si sotia sa, incident care a marcat inceputul primului razboi mondial, cat si uniforma pe care arhiducele o purta in momentul asasinarii sale la Sarajevo. La muzeu se ajunge luand autobuzul o statie (pana la Arsenal), de la Sudbahnhof.
Pentru diversitate puteti vizita si Casa Fluturilor, de langa Hofburg. Sera este “acoperisul” a catorva specii de fluturi care se lasa fotografiati

Citește și:

Tot pe lista cu obiective de vizitat ne-au ramas MozartHaus, Muzeul Evreiesc si Freud Museum.

Transportul in Viena in postul urmator!

Iuliana Butuc-Cerchez

Articol preluat de pe Xplorio

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.