Setari Cookie-uri

Lisabona, destinatia perfecta la final de 2008

Daca nu stii inca unde ti-ai putea petrece o minivacanta de toamna sau chiar Revelionul, iti propunem sa vizitezi capitala Portugaliei, Lisabona.

Castelul Sao Jorge este o adevarata fortareata care se impune la varsarea raului Tagus in ocean. Acest lucru face ca din castel sa se poate observa orice miscare din apropierea tarmului si chiar mai departe, ceea ce face din Sao Jorge un obiectiv foarte greu de cucerit.

Turnul Belem, dar si statuia regelui Jose I sunt adevarate opera arhitecturale care nu pot lipsi din itinerarul tau.

Preturile ofertelor turistice din Romania includ diferite facilitati. Daca preferi o vacanta organizata sub forma de pachet al unei agentii de turism, afla ca pentru un sejur de 2 persoane va trebui sa scoti din buzunar aproximativ 800 de euro, pret care include cazarea cu micul dejun, dar si biletele de avion.

Daca nu ai o saptamana intreaga la dispozitie si esti nevoit sa alegi o vacanta de week-end prelungit (weekend plus zilele de vineri si luni), trebuie sa stii ca vei plati in jur de 400 de euro pentru 2 persoane. Acest tip de pachet include, optional, si inchirierea unei masini in Lisabona, pentru a te putea deplasa in imprejurimi.

Citește și:

Hotelurile nu sunt scumpe in acest oras, decat daca alegi varianta de a vizita singur Lisabona. In acest caz, pentru cazarea la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus si alte facilitati precum acces la internet, parcare si deplasare pana la aeroport cu masina, vei cheltui intre 50 si 75 de euro pe noapte. Mai multe detalii, aici si aici.

Autor: Alex Todoran

Sursa: Yuppy

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.