Setari Cookie-uri

Barcelona - un oras perfect

Barcelona este probabil cel mai indragit oras din lume...iar unii ar spune ca este orasul perfect! Indragita de cei tineri si cei mai in varsta, de cei ce cauta luxul sau cei care calatoresc cu rucsacul in spate, de cei care fac turism cultural sau cei care cauta viata de noapte, Barcelona este orasul in care si-ar dori sa se traiasca mare parte dintre cei care au vizitat-o.

Situata intre tarmul Mediteranei si dealurile Tibidabo, cu muntii Pirinei la mai putin de o ora de mers cu trenul, Barcelona de imbie atat la o vacanta pe plaja cat si la una pe partiile de schi. Aici, in Barcelona, ai ocazia sa le faci pe toate, sa mergi la plaja dar si la schi, sa imbini siesta cu fiesta mediteraneana, shopingul cu istoria si relaxarea cu viata de noapte. Ce ai putea sa ceri mai mult de la un oras? Inca mai se gasesc locuri in programele de Revelion in Barcelona. 6 nopti/7 zile de la 560 euro de persoana.
Spune-ne care este orasul tau preferat, care crezi ca tu ca este orasul perfect si iti promitem sa revenim cu detalii si oferte tentante pentru acesta

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.