Destinatiile preferate ale iubitorilor dansului

Destinatiile preferate ale iubitorilor dansului

Dansul reprezinta manifestarea unei culturi, ritmul si savoarea unei tari si, cu siguranta, cea mai potrivita metoda prin care orice turist poate ajunge in inima unui anumit loc, pentru a-l intelege in totalitate. Frobestraveler ne prezinta cele mai interesante destinatii pentru iubitorii dansului.

Dansul reprezinta manifestarea unei culturi, ritmul si savoarea unei tari si, cu siguranta, cea mai potrivita metoda prin care orice turist poate ajunge in inima unui anumit loc, pentru a-l intelege in totalitate. Frobestraveler ne prezinta cele mai interesante destinatii pentru iubitorii dansului. Retail jobs

Flamenco: Sevilia, Spania

Dansul este, fara indoiala, oglinda culturii tinuturilor din intreaga lume. Pocnetul violent al mainilor si pasii apasati sunt elemente caracteristice ale dansului flamenco, care impresioneaza necunoscatorii si-i insufletesc pe cei ce-l practica.

Chiar daca multe orase din Spania pretind ca au cei mai pasionati si mai talentati dansatori, se stie ca Sevilia este adevaratul “leagan” al flamenco-ului. In oras exista numeroase scoli de flamenco, precum Taller Flamenco, unde turistii au posibilitatea de a invata pasii si miscarile de baza.

Cele mai frumoase spectacole le puteti vedea la El Arenal, unde biletele se vand de obicei cu mult inainte de eveniment.

Tango: Buenos Aires, Argentina

Exista tango filipinez si finlandez, insa cel mai cunoscut gen de tango este cel argentinian, asa ca, in inima orasului Buenos Aires, veti gasi cu siguranta cei mai talentati practicanti ai dansului ce odata era interzis.

Datoita unui numar tot mai mare de scoli si admiratori ai tango-ului, acest dans este azi mai popular ca oricand. Cele mai frumoase spectacole pot fi vizionate la El Querandi, un local cu mai bine de 80 de ani de istorie, in timp ce savurati celebra mancare argentiniana.

Salsa/Merengue: Republica Dominicana

Pe langa plajele fermecatoare si apele albastre si limpezi, zona Caraibelor este recunoscuta, de asemenea, prin dansurile de salsa si merengue. Chiar daca aceste doua stiluri sunt diferite, ele exprima atitudinea si pasiunea celor ce traiesc in regiuni precum Puerto Rico sau Republica Dominicana.

In timp ce merengue se poate dansa doar in pereche, salsa poate se poate dansa si individual. Pentru un spectacol pe masura vizitati La Guacara Taina, un loc mereu plin de localnici si turisti, care arata de ce salsa si merengue se afla printre cele mai apreciate stiluri de dans din lume.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri