Setari Cookie-uri

Destinatiile preferate ale iubitorilor dansului

Dansul reprezinta manifestarea unei culturi, ritmul si savoarea unei tari si, cu siguranta, cea mai potrivita metoda prin care orice turist poate ajunge in inima unui anumit loc, pentru a-l intelege in totalitate. Frobestraveler ne prezinta cele mai interesante destinatii pentru iubitorii dansului.

Bhangra: Londra, Anglia

Melodiile extrem de joviale, insotite de popularitatea mereu in crestere a fenomenului Bollywood, au facut ca dansul Bhangra sa “migreze” in diferite colturi ale lumii.

Un astfel de loc este, cu siguranta, Cobden Club din Londra, unde se poate dansa o versiune mai moderna de Bhangra de doua ori pe saptamana. Localul este unul deosebit de frecventat de impatimiti ai cluburilor, care isi beau tacticos cocktail-urile inainte de a se aventura pe ringul de dans.

Totodata, Cobden Club este recunoscut pentru modul ingenios in care reuseste sa imbine noutatea cu traditia, atat in ceea ce priveste design-ul, cat si muzica.

Vals: Viena, Austria

Valsul imbina gratia si miscarile sofisticate, iar orasul asociat cu acest dans nobil este, fara indoiala, Viena.

La scoala Tanzschule Elmayer oricine poate lua lectii private de vals, pentru a invata pasii de baza, dar si legaturi elegante intre acestia.

Citește și:

Samba: Rio de Janeiro, Brazilia

Atmosfera tumultuoasa creata de ascultarea muzicii de samba si defilarea celor ce danseaza pe aceste acorduri este motivul pentru care tot mai multi turisti viziteaza Rio de Janeiro in perioada celebrului Carnaval.

Samba are influente europene (portugheze), africane si sud americane, toate combinandu-se in cel mai popular dans brazilian. Pe langa muzica antrenanta, spectatoriii se mai pot bucura de frumusetea costumelor si de o atmosfera incendiara.

Hula: Hawaii

Fairmont Orchid, luxosul hotel din Hawaii, isi invita turistii, in fiecare seara, la apus, la un spectacol deosebit al carei atractie principala este dansul traditional hula.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.