Setari Cookie-uri

Ultimele Chartere de vara, Primele Oferte de Iarna

Daca incepi facultatea pe 1 octombrie, daca vrei sa fugi de toamna care isi intra in drepturi tot mai evident, daca vrei sa te bucuri de o oferta de ultim moment, daca inca nu ai avut parte de un concediu de relaxare si daca inca mai stii sa visezi iti oferim noi o solutie pentru toate:

- daca timpul iti permite o escapada mai lunga iti mai dam o varianta: Austria - tinutul zapezii, a kilometrilor de partii, a bucuriei vesnice. Cu siguranta vei gasi o oferta pe gustul tau. Mai multe detalii aici si aici.

- si ca sa iti aratam ca ne gandim la tine si vrem sa iti oferim posibilitatea de a alege, iti mai dezvaluim o destinatie: Slovacia. Te invitam sa fii la inaltime pe partiile muntilor Tatra si sa te bucuri de priveliste si de zapada din zona.

Ofertele speciale - SHOPPING de Toamna 2009

- avem ceva pregatit si pentru doamnele carora nu le place la ski si/sau care prefera totusi un alt sport: shoppingul. Pentru ele si nu numai am pregatit programe de shoping la Istanbul, la Budapesta si la Viena.

Ofertele de Craciun 2009 si Revelion 2010

Noi stim ca desi nu a inceput iarna gandul iti zboara deja la sarbatori asa ca ne-am gandit si la cateva variante unde ai putea sa iti petreci Craciunul si Revelionul.

Citește și:

- ce ai spune ca anul acesta sa sarbatoresti Craciunul chiar acasa la Mos Craciun? Te invitam intr-unul dintre programele noastre cele mai indragite si te asteptam de Craciun in Laponia pentru a descoperi satul lui Mos Craciun si pentru a invata sa faci fata `gradelor minus`.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.