Setari Cookie-uri

Ultimele Chartere de vara, Primele Oferte de Iarna

Daca incepi facultatea pe 1 octombrie, daca vrei sa fugi de toamna care isi intra in drepturi tot mai evident, daca vrei sa te bucuri de o oferta de ultim moment, daca inca nu ai avut parte de un concediu de relaxare si daca inca mai stii sa visezi iti oferim noi o solutie pentru toate:

- nu este insa singura posibilitate de a sarbatori Craciunul. Pentru cei care nu doresc sa fuga prea departe de casa, sau nu suporta `gradele minus` de la Polul Nord am pregatit programe pentru Viena, Praga iar pentru cei romantici avem un program de Craciun la Paris.

Ca sa nu mai vorbim de Revelion pe care toata lumea il asteapta si fiecare se pregateste in stilul lui pentru a intimpina noul an : 2010! Ne-am pregatit si noi din timp si va oferim cateva variante. Avem solutii atat pentru cei pasionati de munte, zapada si miros de brad cat pentru cei care doresc sa sarbatoreasca anul acesta intr-un mod inedit.

- ca sa imbinam sarbatoarea cu pasiunea va oferim posibilitatea de a petrece Revelionul in tinuturile albe ale zapezii - Austria te asteapta cu partiile ei intinse, ca sa te bucuri de doua ori in acelasi timp!

- sau poate vrei sa iti petreci revelionul plimbandu-te pe strazile Orasului de Aur sau cum mai este denumit Orasul celor 100 de turle. Praga te asteapta sa o descoperi de Revelion, iar noi iti oferim un pachet, cu avionul, incepand de la 445 euro fara taxe de aeroport. Detalii aici.

Citește și:

- iar daca zapada nu te mai atrage, te-ai plictisit de frig si vrei un revelion aparte iti punem la dispozitie o vacanta in tarile mai calde: Dubai de la 1065 euro fara taxe de aeroport si taxe de viza sau Revelion in Australia incepand de la 3596 euro, fara taxe de aeroport.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.