Setari Cookie-uri

Inceput de an plin de calatorii

Ce variante de "pierdere" a timpului avem pentru primele luni ale anului 2010?

Ce variante de "pierdere" a timpului avem pentru primele luni ale anului 2010?

Inca nu stiti cum sa incepeti anul? Nu ati reusit sa va bucurati de sarbatori asa cum ar fi trebuit sau inca mai aveti posibilitatea sa va luati concediu? Va prezentam mai jos niste variante pentru a va bucura de timpul pe care il aveti liber sau pentru a descoperi locuri noi, locuri vechi de care sunteti atrasi, sau pur si simplu pentru a va relaxa.

Vizita si Shoping la Istanbul

Cu doar 95 de euro poti petrece 3 nopti in Istanbul. Ti se asigura transport si cazare cu mic dejun. Tot ce trebuie sa faci este sa te hotarasti care dintre datele de plecare te avantajeaza si sa iti iei liber un week-end prelungit. Istanbulul te asteapta sa ii descoperi obiectivele turistice si bazarurile ...

Vizita si Shoping la Budapesta

Ai vazut deja Istanbulul, sau nu te atrage Turcia? Iti oferim o alternativa. Cu doar 95 de euro de persoana, te poti bucura de fascinanta Budapesta si tot ce inseamna aceasta: magazine, catedrale, palate, piete, mall-ul MAMUT si multe altele.

Citește și:

Festivalul de Shoping de la Dubai

Ca sa pastram spiritul ofertelor de mai sus, iti mai dam o varianta. De data aceasta combinam cele mentionate mai sus cu soarele cald, cu marea albastra si clara, cu nisipul auriu si fin, reusind sa obtinem pentru dumneavoastra o combinatie perfecta intre relaxare si shopping.Incepand de la 659 euro, fara taxe, te poti bucura de perfectiunea Dubaiului.

O sarbatoare cu o traditie foarte veche, Carnavalul de la Venetia

- a debutat in secolul al XI-lea, dar traditia purtarii mastilor si a costumelor s-a stabilizat abia in 1436. Noi iti oferim posibilitatea de a te intoarce in timp si de a gusta din fericirea pe care o ofera Carnavalul fiecarui participant. Dupa cum spune si legenda iti oferim posibilitatea sa ajungi in venetia si sa te bucuri de ofertele locului fara ca cineva sa te recunoasca " “In urma cu sute de ani, mastile erau folosite de persoane de vaza, localnici sau turisti care soseau incognito la Venetia pentru a petrece fara a fi recunoscuti". (Tarife incepand de la 215 euro/pers)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.