Setari Cookie-uri

Inceput de an plin de calatorii

Ce variante de "pierdere" a timpului avem pentru primele luni ale anului 2010?

Valentine`s day

Chiar daca este o sarbatoare imprumutata, multi romani o respecta si o considera foarte importanta. Este ziua in care multi isi exprima iubirea si ofera partenerilor mici (sau mai mari) atentii, pentru a-i face sa inteleaga cat de mult inseamna acestia pentru ei. V-am pregatit si noi cateva oferta pentru Sfantul Valentin, pentru a va putea bucura alaturi de vei dragi de relaxare si rasfat. Puteti alege intre a petrece cateva zile intr-un hotel din Romania - Sinaia(preturi de la 285 ron/sejur/pers) , sau de ce nu In Venetia - orasul dragostei (de la 215 euro/sejur/pers).

Pentru cei care nu au reusit sa se bucure de sarbatori asa cum ar fi trebuit si nu au avut timp sa fie alaturi de cei dragi le oferim posibilitatea sa se relaxeze la soare, chiar daca este luna ianuarie sau februarie. Soarele Egiptului va asteapta ca sa va incalzeasca inimile si sa va ajute sa va relaxati, pentru a avea puterea necesara de a trece cu bine prin noul an. (Tarife incepand de la 309 euro, fara taxe)

Citește și:

Nu am uitat nici de cei care doresc sa se bucure in continuare de sezonul alb, si care vor sa rupa placa, sa indoaie schiurile si sa simta zapada scartaind sub picioarele lor. Pentru acestia partiile din Bulgaria , Austria sau Franta sunt deschise pana luna Martie. Asa ca ce mai asteptati? Pregatiti-va echipamentul, luati-va haine groase, consultati ofertele si gasiti-o pe cea mai buna pentru voi, apoi plecati in aventura care va va umple sufletele ... nu de zapada ci de caldura!

Iar daca nimic din ceea ce v-am prezentat mai sus nu este pe placul dvs, va rugam sa ne contactati si impreuna vom gasi cea mai buna oferta sau destinatie pentru dvs!

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.