Setari Cookie-uri

8 cadouri speciale de 8 martie

Au trecut Sarbatoarele Iubirii, atat cea Internationala Valentine`s Day cat si de cea romaneasca Dragobetele. Aceste sarbatori s-au dovedit atat de "fierbinti" incat au reusit sa topeasca zapada si sa alunge gerul inchizand practic ciclul sarbatorilor de iarna. Acum gata, A VENIT PRIMAVARA!

Cativa ani mai tarziu, in 1921, data de 8 martie a fost declarata Ziua Internationala a Femeilor, in mod oficial si global, atunci cand reprezentantele bulgare in Secretariatul International al Femeilor din Internationala Comunista au propus ca ziua sa fie sarbatorita in mod uniform pe toata suprafata planetei. In timp ce Ziua Internationala a Femeilor se sarbatoreste, acum, in mod global, pe 8 martie, exista cateva tari care celebreaza o Saptamana Internationala A Femeilor, iar Statele Unite sarbatoresc Luna Internationala a Femeilor.

Ziua de 8 martie este sarbatoare oficiala in Albania, Algeria, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia si Hertegovina, Brazilia, Burkina Faso, Camerun, China, Cuba, Georgia, Italia, Israel, Laos, Kazakstan, Kirkistan, Macedonia, Moldova, Mongolia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan, Vietnam si Zambia.

Citește și:

Domnilor, cu aceasta ocazie, daca mai sunt si cititori barbati care au ajuns la acest paragraf, va vin in ajutor cu cateva sugestii de excursii care garantat nu vor da gres, fie ca doriti sa faceti o supriza mamei, persoanei iubite, soacrei, surorii, bunicii, matusii, fiicei, colegelor cu care va petreceti cel mai mult timp, sau mai simplu - oricarei femei importnte din viata dvs.

Si pentru ca e 8 MARTIE, aveti mai jos top 8 destinatii recomandate de Echipa KleverTravel.

1. Ziua Femeii la Roma - 375 euro (sejur / persoana)

Cazare:Hotel Excel Montemario 4*
Transport: avion
Plecare: 5 martie (5 zile / 4 nopti)

SERVICII INCLUSE:
-transport avion compania ALITALIA Bucuresti – Roma si retur;

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.