Este cunoscut faptul ca piscinele unor hoteluri de lux sunt nepermis de senzuale, acest aspect fiind extrem de exploatat de-a lungul timpului de catre regizorii de la Hollywood. Va prezentam cele mai provocatoare piscine din lume, conform Concierge.com.

Costume de baie potrivite pentru petreceri la piscină

Hotel Fasano
Unde: Rio de Janeiro, Brazilia

Este foarte posibil ca la aceasta superba piscina din Rio de Janeiro sa intalniti frumoasele modele din Brazilia in timpul unei sedinte foto, sau chiar o intreaga echipa de filmare cu actori si designeri din intreaga lume. Situata pe acoperisul hotelului Fasano, piscina ofera senzatia de infinitate si o panorama fascinanta ce include celebra plaja Ipanema, fiind astfel cea mai provocatoare destinatie in aceasta metropola de vis. Pe fundal de bossa nova, muzica traditionala braziliana, oaspetii pot admira unul dintre cele mai pitoresti apusuri de soare.

Tarif: 340 de euro/noapte.

Murano Oriental Resort
Unde: Marrakesh, Maroc

Piscina hotelului Murano Oriental Resort este destinatia preferata a celor care doresc sa se distreze intr-un decor nonconformist. Piscina in nuante de rosu-sangeriu capata nuante unice odata cu apusul sorelui si devine astfel centrul distractiei in cadrul unei atmosfere animate de DJ. Cei ce prefera locurile mai retrase pentru un rendezvous discret pot opta pentru una dintre celelalte trei piscine exterioare.

Tarif: 200 de euro/noapte.

Amuleto
Unde: Zihuatanejo, Mexic

Hotelul Amuleto este destinatia perfecta pentru indragostiti, dar si pentru celebritatile ce-si doresc sa petreaca momente de neuitat departe de statiunile super-aglomerate precum Acapulco sau Cancún, la doar trei ore departare de Los Angeles. Acest mic hotel situat deasupra orasului si totodata al Pacificului, in mijlocul naturii, confera oaspetilor sai o atmosfera relaxata, niciodata aglomerata indiferent de ora si un numar al celor cazati ce nu va fi mai mare de doisprezece. Privelistea devine fascinanta noaptea cand luminile se aprind si par adevarate lumanari completand cadrul natural.

Tarif: 350 de euro/noapte.

Blancaneaux Lodge
Unde: Maya Mountains, Belize

Aceasta tanara merge pe strada GOALA de la talie in jos. Reactia trecatorilor?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: