Setari Cookie-uri

Cele mai seducatoare piscine din lume

Este cunoscut faptul ca piscinele unor hoteluri de lux sunt nepermis de senzuale, acest aspect fiind extrem de exploatat de-a lungul timpului de catre regizorii de la Hollywood. Va prezentam cele mai provocatoare piscine din lume, conform Concierge.com.

Oaspetii hotelului Blancaneaux Loudge sunt de obicei prietenii apropiati ai proprietarului, celebrului regizor Francis Ford Coppola, care ajung aici cu avioanele lor private. Apa din piscina este cristalina si naturala provenind dintr-un rau apropiat, aspect ce o face mult mai placuta pentru inot. Exista, de asemenea, o piscina in forma de potcoava, cu apa calda, pentru perioadele anului in care aceasta este prea rece. De asemenea, hotelul organizeaza picnicuri romantice pe malul raului, in apropierea unei superbe cascade.

Tarif: 170 de euro/noapte.

Six Senses Hideaway Yao Noi
Unde: Koh Yao Noi, Phang Nga Bay, Thailanda

Hotelul Six Senses din Thailanda este frecventat, in special, de milioanarii britanici si americani in cautare de destinatii exclusiviste si, totodata, nonconformiste. Putine piscine ale hotelurilor din lumea intreaga sunt la fel de impresionante precum cea a hotelului Six Senses, aspectul ce o diferentiaza de celelalte fiind gradul de intimitate pe care il ofera oaspetilor. Fiecare dintre ei se poate bucura de vila privata cu acces la superba piscina, neavand nicio legatura cu ceilalti oaspeti. Peisajul exotic, tropical este completat de un design in linii rotunjite, creand o minunata stare de confort.

Citește și:

Tarif: 650 de euro/noapte.

Intercontinental Hong Kong
Unde: Hong Kong

Oaspetii hotelului Intercontinental din Hong Kong sunt de obicei oamenii de afaceri care cauta o oaza de liniste in mijlocul frumusetilor asiatice.
Terasa de la al doilea etaj al hotelului se lauda cu trei piscine cu niveluri diferite de incalzire a apei si a caror priveliste este nici mai mult nici mai putin decat faimosul port din Hong Kong. Peretii de sticla ce inconjoara piscinele confera oaspetilor senzatia ca plutesc chiar in mijlocul portului. Numeroasele saloane Spa si superbele decoratiuni cu flori de crin transforma intregul ansamblu intr-o oaza a relaxarii si a bunei dispozitii. Pentru cei mai pretentiosi, hotelul pune la dispozitie apartamente exclusiviste cu piscina privata si jacuzzi pe acoperis.

Tarif: 250 de euro/noapte.

Vigilius Mountain Resort
Unde: Lana, Italia

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.