Setari Cookie-uri

Valuri de ciocolata

Oare exista femeie pe lumea asta care sa nu iubeasca ciocolata? Si sa nu ne ascundem dupa deget, sunt destui barbati care, desi nu recunosc, ar lasa berea pentru o bucata de ciocolata...

Porneam acest articol intrebandu-ne daca pasiunea pentru ciocolata este una preponderent feminina sau nu. Un lucru e ste cert: femeile iubesc pantofii si iubesc ciocolata. Si femeile pentru care magazinele de pantofi si cele de delicatese din ciocolata au in comun acea atractie irezistibila trebuie sa stie ca exista pantofi de ciocolata. "Objects of Desire", compania dedicata producerii de pantofi din ciocolata a fost infiintata cu un an si jumatate in urma de catre americanul Ken Rubinstein si pare hotarata sa agraveze unul dintre cele mai placute vicii: ciocolata.

Si nu este grozav ca ciocolata este un viciu care se poate dovedi un deliciu util si sanatos? Si chiar asa, este dragostea pentru ciocolata o caracteristica feminina sau nu? Asteptam comentariile voastre. Iar pentru o oferte speciala prin care puteti vizita atat Londra cat si Paris-ul, pe urmele Codului lui DaVinci, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.