Setari Cookie-uri

TOP: Vacante de vara sub 500 de euro

Daca inca nu v-ati hotarat unde va veti petrece cele cateva zile din vacanta de vara a acestui an, Lazy s-a gandit sa va recomande cateva destinatii. Locurile prezentate mai jos se bucura de o popularitate mare printre ofertele agentiilor de turism din Romania astfel incat gasirea unui sejur nu va fi un lucru prea complicat. De asemenea, preturile sunt destul de accesibile iar destinatiile merita efortul financiar, nu prea mare de altfel. Fie ca vorbim de statiuni situate pe malul marii, fie ca ne referim la orase capitala in care vara este sezonul cel mai indicat turismului de masa sau celui individual, aceste locatii sunt perfecte pentru o vacanta de cateva zile sau saptamani. Dezvoltarea turistica este maxima iar serviciile de calitate sunt garantate. Nu-ti ramane decat sa alegi una dintre destinatiile de mai jos. Iar apoi, bucura-te de vacanta!

5) Larnaca

Cipru este a treia insula ca marime din Marea Mediterana, dupa Sardinia si Sicilia. Impartita intre turci si greci, aceasta insula cu o populatie de aproape 1 milion de locuitori reprezinta una dintre cele mai populare, exotice si interesante destinatii de vacanta ale Europei. Cu un relief ametitor si contrastant, care combina plajele senine si albe cu muntii inalti si stancosi, Ciprul este vizitat indeosebi pentru vestigiile isorice, pentru relaxare dar si pentru cumparaturi. Aflata in sudul Turciei si avand ca vecin in Vest, Siria, Insula Afroditei este impartita in doua. In nord ea se afla sub influenta turceasca in timp ce toata partea de sud “apartine” grecilor. Larnaca este una dintre cele mai populare destinatii ale Ciprului. Cel mai mare port de pe coasta de sud est a insulei este, spun unii, cea mai potrivita destinatie pentru a intelege care sunt atributele ce fac din Cipru unul dintre cele mai vizitate locuri din spatiul mediteranean. Aici se afla o multime de plaje cu nisip alb iar apa azurie a marii se mentine calda pe tot parcursul anului. Muzeul Medieval, Muzeul de Arheologie, Biserica Sfantul Lazar sau Moscheea Hala Sultan Tekesi sunt doar cateva dintre “punctele fierbinti” ale orasului.
Mai multe despre Larnaca gasiti

Citește și:
aici.


Un sejur de sapte nopti in Larnaca (locul in camera dubla, la un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus) va va costa aproximativ 450 de euro de persoana – pretul variaza in functie de perioada pe care o alegeti. Mai multe despre aceasta oferta, dar si alte optiuni de cazare gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.