Setari Cookie-uri

TOP - Bulgaria de vara in oferte all inclusive

Daca pe litoralul romanesc nu exista decat sase hoteluri care ofera servicii all inclusive, Bulgaria se mandreste cu statiuni intregi construite pe acest concept. Evident, acesta este unul dintre motivele pentru care litoralul de la sud de Dunare devine mult mai atractiv decat cel autohton. Nu exista termen de comparatie intre serviciile bulgarilor si, sa spunem, cele ale turcilor. Turcia si Grecia sunt destinatii traditional turistice, dedicate 100% clientului. Dar, daca aveti planuri pentru o vacanta cu buget redus, Bulgaria reprezinta cea mai buna alegere prin prisma raportului calitate-pret. In general, ofertele agentiilor de turism pentru vecinii din sud sunt individuale (fara transport inclus) si cu cazare pe noapte aici existand uneori o conditie, aceea ca rezervarile sa fie pentru minim trei sau cinci nopti. Abundenta ofertelor de tip all inclusive, multiplele facilitati oferite in pachetul turistic, hotelurile noi, cu multe piscine si servicii incluse, preturile bune si distanta scurta fac - si anul acesta - din Bulgaria principala destinatie de vara pentru romani.

Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni ale Marii Negre, dar si cea mai mare baza balneo-climaterica a litoralului bulgaresc. Cu aproape 50 de hoteluri – si cu o capacitate de cazare care depaseste 15.000 de locuri (numai in hoteluri de cinci, patru si trei stele), Albena ofera atat posibilitati de divertisment cat si alternative pentru petrecerea unui sejur linistit si relaxant. Aflata in nordul litoralului bulgar – la doar 30 de kilometri de Varna – este preferata de romani datorita distantei mici ce desparte statiunea, de granita cu Romania. Plaja lunga de sase kilometri, hotelurile spatioase, parcurile, precum si bazele de tratament sunt atuurile acestei statiuni, recomandata pentru vacantele linistite si relaxante dar perfecta pentru cele de tratament.

Preturi:

4* - O noapte de cazare – in camera dubla – in regim all inclusive la un hotel de patru stele – dotat cu piscina exterioara, piscina pentru copii, centru SPA si sala de divertisment - , va va costa aproximativ 51 de euro, de persoana.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

3* - Un sejur de sapte nopti la un hotel de trei stele din Albena va va costa, in perioada iulie/august, aproximativ 310 euro de persoana – cu regim all inclusive. Hotelul are o piscina exterioara, un bazin pentru copii, doua restaurante si terenuri de sport.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.