Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Constantin si Elena

Cu aproape 50 de hoteluri, o plaja de sapte kilometri – interupta de golfulete in care nisipul alterneaza cu pietrisul -, statiunea Constantin si Elena este destinatia perfecta pentru cei care cauta vacante relaxante, linistite, departe de agitatia unor orase sau statiuni tipice. Constantin si Elena este vestita pentru apele si izvoarele sale termale, dar si pentru farmecul ei cochet. Este o statiune verde, linistita, cu un aer interbelic, cu vile vechi, manastiri si parcuri.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Preturi:

4* - 67 de euro – atat va va costa locul intr-o camera dubla in regim all inclusive la un hotel de patru stele din statiunea Sf. Constantin si Elena. Hotelul are centru SPA, piscina exterioara, sala de fitness, s.a. In functie de numarul de nopti pe care le rezervati puteti beneficia si de anumite reduceri.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Un sejur de sapte zile, tot la un hotel de patru stele, va va costa 177 de euro – locul in camera dubla, cu regim all inclusive. Pretul nu include transportul care poate fi insa achizitionat cu 35 de euro de persoana (cu autocarul, dus-intors).
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: