Kudika
2 Iulie 2008

Daca pe litoralul romanesc nu exista decat sase hoteluri care ofera servicii all inclusive, Bulgaria se mandreste cu statiuni intregi construite pe acest concept. Evident, acesta este unul dintre motivele pentru care litoralul de la sud de Dunare devine mult mai atractiv decat cel autohton. Nu exista termen de comparatie intre serviciile bulgarilor si, sa spunem, cele ale turcilor. Turcia si Grecia sunt destinatii traditional turistice, dedicate 100% clientului. Dar, daca aveti planuri pentru o vacanta cu buget redus, Bulgaria reprezinta cea mai buna alegere prin prisma raportului calitate-pret. In general, ofertele agentiilor de turism pentru vecinii din sud sunt individuale (fara transport inclus) si cu cazare pe noapte aici existand uneori o conditie, aceea ca rezervarile sa fie pentru minim trei sau cinci nopti. Abundenta ofertelor de tip all inclusive, multiplele facilitati oferite in pachetul turistic, hotelurile noi, cu multe piscine si servicii incluse, preturile bune si distanta scurta fac - si anul acesta - din Bulgaria principala destinatie de vara pentru romani.

Constantin si Elena

Cu aproape 50 de hoteluri, o plaja de sapte kilometri – interupta de golfulete in care nisipul alterneaza cu pietrisul -, statiunea Constantin si Elena este destinatia perfecta pentru cei care cauta vacante relaxante, linistite, departe de agitatia unor orase sau statiuni tipice. Constantin si Elena este vestita pentru apele si izvoarele sale termale, dar si pentru farmecul ei cochet. Este o statiune verde, linistita, cu un aer interbelic, cu vile vechi, manastiri si parcuri.

Preturi:

4* - 67 de euro – atat va va costa locul intr-o camera dubla in regim all inclusive la un hotel de patru stele din statiunea Sf. Constantin si Elena. Hotelul are centru SPA, piscina exterioara, sala de fitness, s.a. In functie de numarul de nopti pe care le rezervati puteti beneficia si de anumite reduceri.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Un sejur de sapte zile, tot la un hotel de patru stele, va va costa 177 de euro – locul in camera dubla, cu regim all inclusive. Pretul nu include transportul care poate fi insa achizitionat cu 35 de euro de persoana (cu autocarul, dus-intors).
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: