Setari Cookie-uri

Top: Restaurante fermecatoare in aer liber

Vara, restaurantele in aer liber sunt pur si simplu asaltate de clientii care cauta placerea de a se bucura de mancare sofisticata, vin de calitate si o companie placuta in timp ce iau masa intr-un mediu agreabil, al fresco.Fara indoiala, caldura soarelui, vantul ce adie usor si mai ales modul in care lumina se schimba in timp ce luam masa, creand stari sufletesti diferite, sunt elemente pe care nu le intalnim in atmosfera unei sali de luat masa.Din motive ce tin de cultura, dar si de frumusetea peisajelor, europenii sunt cunoscuti pentru placerea pe care o au in a lua masa in aer liber, fara a renunta insa la calitatea si rafinamentul unor feluri de mancare sofisticate ce tin cu siguranta de haute cuisine. Asadar, ForbesTraveler ne prezinta topul celor mai apreciate restaurante in aer liber din Europa.

Can Maj, Barcelona

Barceloneta (sau Mica Barcelona) reprezinta zona din vecinatatea portului cu numeroase restaurante ce servesc specialitati preparate cu fructe de mare. Can Majó este unul dintre cele mai apreciate localuri de acest fel, atat pentru apropierea de mare cat si pentru preturile rezonabile.

Pe langa toate acestea, Can Majó ofera clientilor sai un variat meniu traditional din care nu lipsesc feluri de mancare precum bacalao, calamari cu orez si un delicious peste pe gratar, servite alaturi de rafinatele vinuri locale.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.