Setari Cookie-uri

Top: Restaurante fermecatoare in aer liber

Vara, restaurantele in aer liber sunt pur si simplu asaltate de clientii care cauta placerea de a se bucura de mancare sofisticata, vin de calitate si o companie placuta in timp ce iau masa intr-un mediu agreabil, al fresco.Fara indoiala, caldura soarelui, vantul ce adie usor si mai ales modul in care lumina se schimba in timp ce luam masa, creand stari sufletesti diferite, sunt elemente pe care nu le intalnim in atmosfera unei sali de luat masa.Din motive ce tin de cultura, dar si de frumusetea peisajelor, europenii sunt cunoscuti pentru placerea pe care o au in a lua masa in aer liber, fara a renunta insa la calitatea si rafinamentul unor feluri de mancare sofisticate ce tin cu siguranta de haute cuisine. Asadar, ForbesTraveler ne prezinta topul celor mai apreciate restaurante in aer liber din Europa.

Prask Selŕtko, Praga

"Prague Piglet" este numele perfect pentru un restaurant in care se poate comanda cel mai bun fel de mancare din carne de porc, insotit de chipsuri din cartofi, salata si rosii dar si preparate precum ficat de rata la gratar, piept de rata cu sos de lamaita, sau file de stiuca si sos de spanac.

De asemenea, vinurile din regiunile Cehiei precum Boemia si Moravia sunt tot mai apreciate, iar localizarea pe varful dealului, in apropierea unui superb castel, ofera o panorama impresionanta a orasului.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.