Setari Cookie-uri

Top: Foste destinatii periculoase

Chiar daca obisnuiau sa reprezinte adevarate butoaie cu pulbere, anumite zone ale lumii, considerate cu putini ani in urma ca fiind destinatii periculoase, au reusit sa demonstreze lumii intregi ca acea perioada a fost depasita, mai mult chiar, sa se remarce prin atractiile turistice de o frumusete fara egal.

Bangladesh

La fel ca si Pakistan, Bangladesh este o tara tanara dar, cu o istorie bogata. Fiind parte a Imperiului Britanic si, ulterior, partea de est a Pakistanului, Bangladesh se invecineaza azi cu India, Myanmar, Nepal si China, tari care au influentat puternic stilul vestimentar, arta culinara si chiar arhitectura a acestei tari.

Orasul Cox's Bazaar reprezinta una dintre atractiile principale pentru turisti, fiind faimos pentru superbele sale plaje la Golful Bengal – cea mai lunga intindere de plaje naturale din lume, masurand aproximativ 125 de kilometri.

Pentru a intampina cresterea numarului de turisti, tot mai curiosi sa cunoasca aceasta zona, s-au construit case si hoteluri de lux, unul dintre acestea fiind Hotelul Seagull, unde un apartament presidential poate fi inchiriat pentru suma de 250 de dolari pe noapte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.