Setari Cookie-uri

Top: Foste destinatii periculoase

Chiar daca obisnuiau sa reprezinte adevarate butoaie cu pulbere, anumite zone ale lumii, considerate cu putini ani in urma ca fiind destinatii periculoase, au reusit sa demonstreze lumii intregi ca acea perioada a fost depasita, mai mult chiar, sa se remarce prin atractiile turistice de o frumusete fara egal.

Etiopia

Majoritatea oamenilor cunosc doar anumite aspecte cu privire la Etiopia, cum ar fi foametea de la mijlocul anilor `80, care a produs peste un million de victime la acea vreme. Douazeci de ani mai tarziu, Etiopia nu este tocmai o tara prospera dar, isi intampina vizitatorii cu bratele deschise si cu o atmosfera ce inspira siguranta.

Una dintre tarile considerate ca fiind “leagan al civilizatiei”, aceasta tara din nordul Africii, este faimoasa pentru comorile sale arheologice. Bisericile sculptate in stanca ale Regelui Lalibela, care a domnit in secolul al XII-lea, sunt incluse in majoritatea itinerariilor destinate fanilor arheologiei. Extrem de cunoscuta este biserica St. George, speciala prin faptul ca este construita in pamant.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.