Setari Cookie-uri

TOP – Vacante profitabile in extrasezon si catre extradestinatii

Veti fi umiti cat de ieftine pot fi unele pachete, fie externe fie interne, in afara sezonului turistic. Sfarsitul lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie reprezinta singurul varf turistic din urmatoarele sase luni. Octombrie, noiembrie, februarie si martie sunt lunile preturilor mici si a ofertelor profitabile. Daca schimbati cateva variabile ale vacantei voastre aveti toate sansele sa obtineti un maxim de lux si confort la cele mai mici preturi. Fie ca ne referim la pachete cu destinatii exotice sau cosmopolite, fie ca vorbim despre vacante de iarna la munte, aceste locuri accesibile exista si asteapta sa fie ocupate.

Azuga de Anul Nou – de la 1375 de lei

Preturile pentru un sejur pe Valea Prahovei vor fi in aceasta iarna cu pana la 30% mai scumpe decat sezonul trecut. Sarbatorile de iarna la munte, in Romania, au devenit de mult timp un lux pentru cei mai multi dintre noi. Totusi, daca cautati si rezervati din timp, puteti sa va alegeti cu o vacanta relativ accesibila.
Astfel un pachet de Revelion care include patru nopti de cazare la un hotel de doua stele din Azuga va va costa 1375 de lei – locul in camera dubla. In pret este inclus un bon valoric de 200 de ron si masa de Revelion.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.