Setari Cookie-uri

TOP Vacante profitabile in extrasezon si catre extradestinatii

Veti fi umiti cat de ieftine pot fi unele pachete, fie externe fie interne, in afara sezonului turistic. Sfarsitul lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie reprezinta singurul varf turistic din urmatoarele sase luni. Octombrie, noiembrie, februarie si martie sunt lunile preturilor mici si a ofertelor profitabile. Daca schimbati cateva variabile ale vacantei voastre aveti toate sansele sa obtineti un maxim de lux si confort la cele mai mici preturi. Fie ca ne referim la pachete cu destinatii exotice sau cosmopolite, fie ca vorbim despre vacante de iarna la munte, aceste locuri accesibile exista si asteapta sa fie ocupate.

Egipt de noiembrie de la 369 de euro

Egiptul poate fi o destinatie minunata de toamna. Preturile sunt mai mici in extrasezon iar aglomeratia lipseste in lunile de toamna sau primavara timpurile.
Un pachet cu sapte nopti de cazare la un hotel de trei stele din Hurghada – statiune situata pe malurile Marii Rosii – va va costa 369 de euro – cazarea in camera dubla. In pret este inclus transportul cu avionul, regimul demipensiune si transferurile aferente.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.