Kudika
10 Octombrie 2008

Ca in orice afacere si in turism exista strategii. Sunt destinatii exclusiviste in care, in mod normal, nu poti ajunge daca nu ai la dispozitie un buget imens. Dar, si aceste locatii au perioade si perioade. Nu exista vacante scumpe tot timpul anului si nici colturi de paradis fara portite de intrare. Daca vrei cu adevarat sa ai acces in acele locuri de vis, despre care citesti in reviste sau la care visezi de zeci de anotimpuri, nu trebuie decat sa ai rabdare. Si sa citesti recomandarile Concierge pentru vacante de lux la preturi mult mai mici decat de obicei. Mult succes si vacanta placuta!

In ianuarie, Africa de Sud

Daca nu te deranjeaza caldura, Africa de Sud este una dintre cele mai bune afaceri pentru luna ianuarie. Pentru ca esti in extrasezon preturile serviciilor si produselor turistice (cazare, masa, safari) scad cu aproximativ 40% fata de lunile iunie, iulie sau august.
Si transportul te va costa mai putin. Un bilet dus-intors este aproximativ 1000 de euro in ianuarie, substantial mai putin decat in timpul sezonului turistic.
Recomandare: Agentiile de turism vand pachete in Africa de Sud, pentru Revelion cu aproximativ 3000 de euro de persoana. Daca vreti sa faceti o afacere evitati prima jumatate a lui ianuarie si incercati sa obtineti cazarea si biletul de avion pe cont propriu.
Organizarea va va costa ceva timp dar va va salva cu siguranta si niste bani.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: