Kudika
10 Octombrie 2008

Ca in orice afacere si in turism exista strategii. Sunt destinatii exclusiviste in care, in mod normal, nu poti ajunge daca nu ai la dispozitie un buget imens. Dar, si aceste locatii au perioade si perioade. Nu exista vacante scumpe tot timpul anului si nici colturi de paradis fara portite de intrare. Daca vrei cu adevarat sa ai acces in acele locuri de vis, despre care citesti in reviste sau la care visezi de zeci de anotimpuri, nu trebuie decat sa ai rabdare. Si sa citesti recomandarile Concierge pentru vacante de lux la preturi mult mai mici decat de obicei. Mult succes si vacanta placuta!

Bora Bora mai ieftina in martie

Luna martie e perfecta pentru toate insulele din Polinezia Franceza. De fapt, perioada noiembrie – martie este considerata sezonploios cand, in realitate, ploua cam o jumatate de ora pe zi de obicei dupa-amiaza. Oricum, martie este o luna ieftina, aflata in extrasezon, iar daca incepeti cautarile de pe acum – si rezervarile la fel – aveti sanse mari sa gasiti atat bilete de avion cat si cazare mult mai ieftina decat in alte luni ale anului.
Recomandare: Anul trecut vremea in februarie a fost chiar mai frumoasa decat cea din luna august. Multe hoteluri au disponibilitati “generoase” in februarie – martie asa ca puteti sa-i contactati direct si sa negociati un contract profitabil.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: