TOP - Vacante de lux la preturi mai mici

TOP - Vacante de lux la preturi mai mici
Kudika
10 Octombrie 2008

Ca in orice afacere si in turism exista strategii. Sunt destinatii exclusiviste in care, in mod normal, nu poti ajunge daca nu ai la dispozitie un buget imens. Dar, si aceste locatii au perioade si perioade. Nu exista vacante scumpe tot timpul anului si nici colturi de paradis fara portite de intrare. Daca vrei cu adevarat sa ai acces in acele locuri de vis, despre care citesti in reviste sau la care visezi de zeci de anotimpuri, nu trebuie decat sa ai rabdare. Si sa citesti recomandarile Concierge pentru vacante de lux la preturi mult mai mici decat de obicei. Mult succes siů vacanta placuta!

Thailanda ľ in iunie, mai bine ca niciodata!

Oficial, sezonul turistic in sud-estul Asiei incepe in luna iulie…ceea ce face din iunie o luna de tranzitie intre “low” si “high season” – perioada minunata din punct de vedere financiar. Temperaturile sunt perfecte iar majoritatea hotelurilor si restaurantelor sunt deschise asteptandu-si clientii. Sa nu te sperie zvonurile cu privire la ploi. De obicei rafalele nu dureaza mai mult de o jumatate de ora pe zi – perfect pentru a racori atmosfera.
Recomandare: Cumpara-ti un pachet de servicii direct de la o agentie de turism cu sediul in Asia. Vei avea parte de preturi mai mici si de oferte mai multe.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri