TOP - Vacante de lux la preturi mai mici

TOP - Vacante de lux la preturi mai mici
Kudika
10 Octombrie 2008

Ca in orice afacere si in turism exista strategii. Sunt destinatii exclusiviste in care, in mod normal, nu poti ajunge daca nu ai la dispozitie un buget imens. Dar, si aceste locatii au perioade si perioade. Nu exista vacante scumpe tot timpul anului si nici colturi de paradis fara portite de intrare. Daca vrei cu adevarat sa ai acces in acele locuri de vis, despre care citesti in reviste sau la care visezi de zeci de anotimpuri, nu trebuie decat sa ai rabdare. Si sa citesti recomandarile Concierge pentru vacante de lux la preturi mult mai mici decat de obicei. Mult succes siů vacanta placuta!

Hawaii ľ destinatie de noiembrie

Hawaii este o destinatie exclusivista preferata in general de familii. De aceea noiembrie, februarie si martie sunt cele mai nimerite luni pentru o vizita fara costuri extreme. Hotelierii nu au prea multe camere ocupate inaintea Craciunului si Revelionului astfel incat scad din preturi cu o luna inaintea Sarbatorilor. Dar acest principiu se aplica in foarte multe alte locuri in afara de Hawaii.
Recomandare: Hawaii face parte din acea categorie restransa de destinatii in care pachetele sunt mai ieftine decat costul elementelor luate separat (cazare, transport, masa, alte servicii). De aceea ideal ar fi sa va gasiti un astfel de pachet inainte de plecare.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri