Setari Cookie-uri

TOP - Vacante de lux la preturi mai mici

Ca in orice afacere si in turism exista strategii. Sunt destinatii exclusiviste in care, in mod normal, nu poti ajunge daca nu ai la dispozitie un buget imens. Dar, si aceste locatii au perioade si perioade. Nu exista vacante scumpe tot timpul anului si nici colturi de paradis fara portite de intrare. Daca vrei cu adevarat sa ai acces in acele locuri de vis, despre care citesti in reviste sau la care visezi de zeci de anotimpuri, nu trebuie decat sa ai rabdare. Si sa citesti recomandarile Concierge pentru vacante de lux la preturi mult mai mici decat de obicei. Mult succes si vacanta placuta!

Roma in decembrie

Roma intra in plin sezon turistic pe 24 decembrie cand, capitala Italiei devine una dintre cele mai frumoase scene pentru festivitatile de Craciun – proximitatea Vaticanului are o mare contributie in acest aspect. Totusi, exista o multime de alte festivitati inainte de data cu pricina astfel incat, daca ajungeti la inceputul sau chiar mijlocul lunii veti avea parte de un oras frumos impodobit, o multime de evenimente si preturi cu “specific” de extrasezon.
Recomandare: Europa – cu toate capitalele ei – este mai ieftina in lunile noiembrie si decembrie. Si aici ne referim atat la zboruri cat si la cazare.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.