Top 10 orase pentru motociclisti

Eliberarea produsa de condusul unei motociclete poate fi, in anumite conditii, aproape la fel de buna ca o partida de amor. O plimbare in regim de croaziera pe un astfel de demon al vitezei ii garanteaza fericitului posesor sentimentul de libertate si rebeliune. Adevaratii entuziasti duc aceste plimbari cu un pas inainte; cu fiecare oportunitate ei se imbarca intr-o calatorie serioasa. Pentru a-i inspira pe viitorii cautatori de aventura si pe cei cu experienta dar care cauta ceva nou si deosebit, iata 10 din cele mai bune trasee pentru motociclisti din lume. Aceste excursii, care traverseaza America de Sud, Africa, Europa si Australia au fost alese pe baza acelorasi criterii: ofera calatorii pline de provocari si distractii in locatii deosebit de frumoase si unice.

9. Chile si Argentina

Chile a fost prima oprire a lui Che Guevara in faimoasa sa excursie pe motocicleta prin America de Sud si ramane un loc superb pentru un traseu gratie impunatorilor munti Anzi si drumurilor montane de aici. Calatorii vor face opriri atat in Chile cat si in Argentina, in orasele precum Osorno, San Carlos de Bariloche si Puerto Varas. De asemenea, de multe ori motociclistii aleg un drum ce trece prin cele doua tari, incepand din Osorno si serpuind prin Anzi. Acesta le permite sa viziteze atat partea argentiniana cat si cea chiliana a granitei pentru a admira frumoasele peisaje pe care cele doua tari le ofera.

Cea mai frumoasa parte a traseului : Calatorind din Osorno spre Puerto Varas veti putea admira vulcanul Osorno si drumul montan foarte serpuit.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri