Setari Cookie-uri

Top 10 orase pentru motociclisti

Eliberarea produsa de condusul unei motociclete poate fi, in anumite conditii, aproape la fel de buna ca o partida de amor. O plimbare in regim de croaziera pe un astfel de demon al vitezei ii garanteaza fericitului posesor sentimentul de libertate si rebeliune. Adevaratii entuziasti duc aceste plimbari cu un pas inainte; cu fiecare oportunitate ei se imbarca intr-o calatorie serioasa. Pentru a-i inspira pe viitorii cautatori de aventura si pe cei cu experienta dar care cauta ceva nou si deosebit, iata 10 din cele mai bune trasee pentru motociclisti din lume. Aceste excursii, care traverseaza America de Sud, Africa, Europa si Australia au fost alese pe baza acelorasi criterii: ofera calatorii pline de provocari si distractii in locatii deosebit de frumoase si unice.

10. Muntii Alpi si Dolomiti

Plecand din Munchen, motociclistii curajosi pot face un tur al Alpilor in Austria si al Dolomitilor in Italia, cu opriri in diverse statiuni de schi de pe drum. Tentatia acestei calatorii consta in trecatorile montane pline de provocari si drumurile in zig-zad pline de curbe in ac de par ce vor furniza destula adrenalina.

In functie de cati kilometri veti alege sa parcurgeti pe zi, aceasta excursie poate dura intre cinci si sapte zile. Cu opriri la Salzburg sau la Cortina, calatorii isi vor prelungi de cele mai multe ori excursia pentru a petrece alaturi de alti motociclisti in aceasta parte montana a Europei.

Cea mai frumoasa parte a traseului: In timp ce veti trece prin muntii Dolomiti din Italia, veti trece prin cel putin 10 trecatori montane pe zi.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.