Setari Cookie-uri

Top 10 orase pentru motociclisti

Eliberarea produsa de condusul unei motociclete poate fi, in anumite conditii, aproape la fel de buna ca o partida de amor. O plimbare in regim de croaziera pe un astfel de demon al vitezei ii garanteaza fericitului posesor sentimentul de libertate si rebeliune. Adevaratii entuziasti duc aceste plimbari cu un pas inainte; cu fiecare oportunitate ei se imbarca intr-o calatorie serioasa. Pentru a-i inspira pe viitorii cautatori de aventura si pe cei cu experienta dar care cauta ceva nou si deosebit, iata 10 din cele mai bune trasee pentru motociclisti din lume. Aceste excursii, care traverseaza America de Sud, Africa, Europa si Australia au fost alese pe baza acelorasi criterii: ofera calatorii pline de provocari si distractii in locatii deosebit de frumoase si unice.

7. Coasta de Azur si regiunea Provence

In mijlocul stralucirii si luxului Coastei de Azur si elegantei rustice a regiunii Provence se afla multe trasee ideale pentru un motociclist. Plecand din Nisa, in sud-estul Frantei, calatorii se pot bucura de frumoasele plaje si orasele ale Rivierei Franceze, admirate de pe motocicleta ce ruleaza pe autostrazi ce flirteaza cu Marea Mediterana.
La doar cativa kilometri de Coasta de Azur se afla Provence, o pitoreasca regiune a Frantei. Oraselele din Provence sunt usor accesibile si calatorul va gasi o multitudine de trasee catre diverse puncte de interes. Un traseu spre vest va va duce catre Aix-en-Provence, la nord de Marsilia, dupa care veti putea continua spre vest pentru o calatorie catre plaja sau prin padure. Aceasta excursie poate dura intre doua si sapte zile, in functie de cate din ingustele sosele din Provence isi doreste calatorul sa exploreze.

Citește și:

Cea mai frumoasa parte a traseului : Orice ruta ce va trece prin Gorges-du-Loup va fi impresionanta, datorita pantelor abrupte si curbelor stranse si privelistilor minunate asupra marii.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.