Setari Cookie-uri

Top 10 orase pentru motociclisti

Eliberarea produsa de condusul unei motociclete poate fi, in anumite conditii, aproape la fel de buna ca o partida de amor. O plimbare in regim de croaziera pe un astfel de demon al vitezei ii garanteaza fericitului posesor sentimentul de libertate si rebeliune. Adevaratii entuziasti duc aceste plimbari cu un pas inainte; cu fiecare oportunitate ei se imbarca intr-o calatorie serioasa. Pentru a-i inspira pe viitorii cautatori de aventura si pe cei cu experienta dar care cauta ceva nou si deosebit, iata 10 din cele mai bune trasee pentru motociclisti din lume. Aceste excursii, care traverseaza America de Sud, Africa, Europa si Australia au fost alese pe baza acelorasi criterii: ofera calatorii pline de provocari si distractii in locatii deosebit de frumoase si unice.

6. Roma-Istanbul via Grecia

Acest traseu aflat de-a lungul coastei Mediteranei, leaganul civilizatiei occidentale, ofera privelisti idilice si cea mai frumoasa experienta culturala (si culinara) din sud-estul Europei. Plecand din Roma, o alegere buna este sa va indreptati spre sud, spre oraselul Positano, dupa care traseul se indreapta spre est prin muntii Apenini, pana in oraselul Alborello. Feriboturile din Bari va vor transfera spre Grecia, unde va puteti sui din nou pe motocicleta si porni spre Olimpia si Atena. Un al doilea feribot va va duce apoi in Turcia, unde cea mai frumoasa parte a traseului va fi trecerea prin muntii Boz, o calatorie plina de incercari. Dupa aceasta, ultima parte a traseului spre nord, spre Istanbul vi se va parea floare la ureche.
Abundenta de drumuri de tara inguste si autostrazi serpuite din cele trei tari fac din acest traseu un traseu extrem de placut pentru motociclisti. Cu doar cateva opriri de o zip e drum, acest traseu va lua aproximativ 16 zile.

Citește și:

Cea mai frumoasa parte a traseului : Calatoria prin deluroasele orasele stravechi Birgi si Sardes din Turcia vor fi pline de incercari pe drumurile desfundate din padure.

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.